donderdag 21 november 2013

CADEAUTJESTIJD


Er breekt zo'n echte cadeautjestijd aan want de decembermaand staat alweer op ons te wachten; de feestmaand. Heerlijk om weer met vrienden en familie lekker kneuterig warm binnen te zitten, onder het genot van heel veel kaarsjes, taaitaaipoppen en grote kopjes thee.

Opeens is de zomer écht voorbij en stroomt de inbox weer vol met lootjestrekken.nl. Super leuk maar wat moet je iedereen nu weer geven? Je probeert uniek te zijn en een cadeau op maat te geven.
Natuurlijk gaat er niets boven een goede zak bakkerspepernoten in de schoen. Maar héél misschien komen de LOVELIFEBAGS in de buurt als concurrentie ;-).

Op de LOVELIFEBAG webshop kun je 2 cadeaubonnen vinden. Eén cadeaubon voor de reguliere toffe LOVELIFEBAGS en één bon voor de loveLISTbags. De laatste soort tas is helemaal uniek en persoonlijk omdat je je eigen lovelist upload op de webshop en de stofjes uitzoekt die bij je passen.

Dus wie weet kun je iemand verrassen met dé unieke cadeaubon van het jaar. Of jezelf natuurlijk, want we zouden onszelf nog meer cadeautjes moeten, gewoon omdat het kán,....

www.lovelifebag.nl
info@lovelifebag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten